Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 07:03

LAŽNI DOKTORI HARAJU SRBIJOM "Stručnjaci" rade bez dozvola i diploma: Jedan od masera postao esteta, drugi dame "ulepšavao" u pauzama VOŽNJE KAMIONA: Nakon tri dana otpao joj je KOMAD KOŽE SA LICA

Divlje ordinacije po zakupljenim stanovima, “stručnjaci” bez diploma i bilo kakve veze sa medicinom, o dozvolama i licencama za rad da i ne govorimo. Na svakom ćošku pumpanje usana, korekcije nosa, ubrizgavanje filera i drugih preparata u čelo nos, bradu.. Sve to preko reklama za lakoverne koje su preplavile internet ili “na preporuku” poznanika, uz razne popuste, akcije... Plaćanje je isključivo na ruke, bez ikakvih računa i pisanih tragova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lažni doktori haraju Srbijom, glume stručnjake i varaju žrtve

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2024

BEOGRAD - Divlje ordinacije po zakupljenim stanovima, "stručnjaci" bez diploma i bilo kakve veze sa medicinom, i bez dozvola i licenca za rad. Na svakom ćošku pumpanje usana, korekcije nosa, ubrizgavanje filera i drugih preparata u čelo nos, bradu. Sve to preko reklama za lakovjerne koje su ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.