Izvor: Blic, 28.Jul.2023, 23:17

LANA IMA SAMO 10 GODINA, ALI ŽELI DA BUDE VATROGASAC! Za razliku od svojih vršnjaka, tridesetak dece iz Dragačeva uče marljivo za jedan od najhumanijih poziva, a evo i kako (FOTO)

Da biste bili vatrogasac potrebno je da uz fizičku spretnost i snagu imate veliko i dobro srce, jer glavni faktor ovog odgovornog posla jeste pomaganje drugima u nevolji. Zamislite onda koliko srce imaju ljudi koji se odluče da budu dobrovoljni vatrogasci spasioci, koji su uvek tu kad zatreba da pomognu svojim kolegama profesionalcima. Da Srbija ne treba da brine kad je gašenje požara u pitanju, najbolje svedoči primer iz Dragačeva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.