Izvor: B92, 10.Apr.2023, 10:13

Kuda za praznike? Mesta u Srbiji za svačiji džep

Bliže se praznici i mnogi će svoj godišnji odmor iskoristiti da proputuju Srbijom ili inostranstvom. B92.net predlaže neka od mesta u našoj zemlji na kojima je odmor zagarantovan, a koja ne iziskuju veliku sumu novca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuda za praznike? Mesta u Srbiji za svačiji džep

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Apr.2023

Bliže se praznici i mnogi će svoj godišnji odmor iskoristiti da proputuju Srbijom ili inostranstvom. Proleće, vikend, Uskrs, Prvi maj… Kad god odlučili da bolje upoznate našu zemlju, ova mesta će čekati da ponude sve ono najbolje iz Srbije: Netaknutu prirodu, dobru hranu, mnogo istorije, ali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Kuda za praznike? Najpopularniji dvorci u Vojvodini

Izvor: B92, 11.Apr.2023, 08:05

Bliže se praznici i mnogi će svoj godišnji odmor iskoristiti da proputuju Srbijom ili inostranstvom. B92.net predlaže najpopularnije dvorce u Vojvodini.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.