Izvor: Blic, 02.Dec.2020, 19:32

Kuća u centru Beograda u kojoj je izbio POŽAR, pripadala je srpskom književniku i lekaru: "Godinama propada, tu se OKUPLJAJU MIGRANTI" (VIDEO)

Napušteni objekat u kojem je danas oko 17.20 sati izbio manji požar u Hilandarskoj ulici u Beogradu, kako smo saznali, zapravo je kuća u kojoj je nekada živeo i radio slavni srpski književnik i lekar dr Lazar Laza K. Lazarević.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Blic" u kući Laze Lazarevića koju je UMALO PROGUTALA VATRA: Umesto da s ponosom pokazujemo turistima, nered ostavljaju ILEGALNI PODSTANARI (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Dec.2020

Kuća velikog srpskog književnika i lekara Lazara Laze K. Lazarevića oštećena je u požaru danas oko 17.20 sati u Hilandarskoj 7 u centru Beograda. Godinama ova oronula lepotica bila je dom migrantima i beskućnicima, tvrde komšije. Ali, malo ko zna da je baš u toj kući živeo i radio Laza Lazarević...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.