Izvor: Blic, 26.Jan.2022, 15:01

Krivokapić: Vlada Crne Gore spremna za potpisivanje Temeljnog ugovora

Vlada Crne Gore je na današnjoj sednici usvojila informaciju i iskazala apsolutnu spremnost za potpisivanje Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC) u najkraćem vremenskom roku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Crne Gore spremna za potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2022

PODGORICA - Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici usvojila informaciju i iskazala apsolutnu spremnost za potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC, u najkraćem vremenskom roku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Civilni sektor traži Vlada CG da učini dostupnim nacrt Temeljnog ugovora

Izvor: Danas, 27.Jan.2022, 00:48

Centar za građansko obrazovanje ponovo je pozvalo Vladu Crne Gore da javnosti učini dostupnim integralni nacrt Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, sa čijim sadržajem, imajući u vidu njegove posledice, javnost mora biti upoznata pre potpisivanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.