Izvor: Blic, 23.Jan.2020, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koronavirus stigao u EVROPU? Dva putnika iz Kine u izolaciji u Škotskoj

Britanski mediji su preneli da je najverovatnije koronavirus stigao u Veliku Britaniju, jer su dva kineska putnika smeštena u bolnicu u Škotskoj sa simptomima sličnim gripu.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMRTONOSNI VIRUS STIGAO U EVROPU? Putnici iz Kine zadržani u karantinu u Škotskoj! Simptomi kao kod koronavirusa!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2020

Britanski mediji su preneli da je najverovatnije korona virus stigao u Veliku Britaniju, jer su dva kineska putnika smeštena u bolnicu u Škotskoj sa simptomima sličnim gripu.

Nastavak na Kurir...

Koronavirus stigao u Britaniju? Dva putnika u izolaciji

Izvor: B92, 23.Jan.2020

Britanski mediji su preneli da je najverovatnije korona virus stigao u Veliku Britaniju...Dva kineska putnika smeštena u bolnicu u Škotskoj sa simptomima sličnim gripu...Veruje se da su neimenovani putnici došli iz Vuhana, grada iz koga se širi epidemija novog virusa od kojeg je do sada preminulo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.