Izvor: Blic, 10.Apr.2021, 16:07

Korona u Srbiji stavila 40.000 SVADBA NA ČEKANJE: "I stranci pitaju da li mogu čarter letom da dovedu 220 zvanica da se ovde vakcinišu, pa da se organizuje venčanje"

Oko 40.000 parova u Srbiji zbog situacije izazvane korona virusom danas čeka na venčanje, a skoro polovina od tog broja taj važan dan iščekuje od prošle godine, rekao je predstavnik Udruženja ivent industrije Nikola Janković.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

40.000 parova čeka venčanje zbog koronavirusa

Izvor: B92, 10.Apr.2021

Oko 40.000 parova u Srbiji, zbog situacije izazvane korona virusom danas čeka na venčanje, a skoro polovina od tog broja, taj važan dan, iščekuje od prošle godine, rekao je predstavnik Udruženja ivent industrije Nikola Janković...On smatra da bi stvari u korist mladenaca i zaposlenih u tom sektoru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.