Kopaonik: Sniženja napunila smeštaj

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2013, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopaonik: Sniženja napunila smeštaj

Najpoznatiji srpski turistički centar, Kopaonik, vrvi od skijaša. Tome su doprinele niže cene smeštaja kako u privatnim vilama, tako i u hotelima, pišu beogradske Večernje novosti.

Vila "Raj" na ekskluzivnom delu Kopaonika, tik uz hotel "Grand", ponudila je svojim gostima specijalni aranžman - sedam noćenja za 102 evra. Do pre nekoliko dana smeštaj u ovoj vili koštao je 113 evra.

Još jeftinije može se prenoćiti u nekoj od vila ili apartmanskih naselja duž >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << puta Rudnica - Kopaonik gde se trokrevetni apartman može iznajmiti i za 20 do 30 evra. Vlasnici vila i apartmana na ovaj način žele da privuku nove goste i što bolje iskoriste svoje kapacitete.

To čine i veći hoteli koji nude razne "akcije" i u proseku su, u odnosu na raspust cene oborili za 20 odsto. Mada je interesovanje za zimovanje na Kopaoniku, gde je snega oko 80 centimetara, a uslovi za skijanje su idealni, veliko, novo obaranje cena, u proseku za 10 do 15 odsto, očekuje se krajem februara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.