Izvor: Blic, 30.Jun.2020, 10:36

Konačno poznato KO ĆE KONTROLISATI da li putnici nose maske u gradskom prevozu, ali i KO ĆE KAŽNJAVATI

"Naši kontrolori u gradskom prevozu, kao i Komunalna milicija upozoravaće građane na njihovu obavezu da nose maske u javnom prevozu. Ukoliko se ne budu poštovale mere, Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja naplaćivaće kazne, ali to nam nije cilj", rekao je danas predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konačno poznato KO ĆE KONTROLISATI da li putnici nose maske u gradskom prevozu, ali i KO ĆE KAŽNJAVATI

Izvor: Press, 30.Jun.2020

"Naši kontrolori u gradskom prevozu, kao i Komunalna milicija upozoravaće građane na njihovu obavezu da nose maske u javnom prevozu. Ukoliko se ne budu poštovale mere, Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravlja naplaćivaće kazne, ali to nam nije cilj", rekao je danas predsednik Skupštine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.