Izvor: Blic, 06.Dec.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna policija: Privedena dva prevaranta sa LAŽNIM PARKING KARTAMA

Dve osobe koje su danas u Ulici kraljice Marije na automobile ostavljale promotivni materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte sa navedenim iznosom preuzela je patrola Ministarstva unutrašnjih poslova, saopšteno je iz Komunalne policije. Kako se navodi u saopštenju, komunalni policajci su prilikom redovne patrole danas u Ulici kraljice Marije primetili dve osobe kako ostavljaju materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte koji izdaju radnici JKP "Parking servis" prilikom kontrole parkiranja motornih vozila u zoniranim delovima grada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oprez zbog sumnjivih cedulja na parkiranim vozilima, dvoje privedeno

Izvor: RTS, 06.Dec.2018

Dve osobe odvedene u policiju nakon što su na automobile u centru Beograda ostavljale promo-materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte – sa istaknutim iznosom od 6.000 dinara. . Osumnjičeni su uočeni u u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.