Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost

Izvor: B92, 05.Jan.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost

Dnevni list "Kurir" dodelio je najuspešnijim kompanijama prestižne nagrade "Kurir biznis heroji 2017“. Kompanije su izabrane na osnovu njihove prepoznatljivosti, ugleda, pouzdanosti i odgovornog načina poslovanja. U društvu renomiranih kompanija, našla se i kompanija "Fly Fly Travel“ koja je svojim snažnim poslovnim rezultatima i inovativnim rešenjima zasluženo ponela titulu Biznis heroja 2017. godine, u kategoriji „Inovacije“.

Fly Fly Travel – kao mlada kompanija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspela je da razvije nove načine komunikacije sa potrošačima, uvodeći modernu Fly Fly mobilnu aplikaciju. Ova inovativna aplikacija jedinstvena je na području Srbije koja pruža mogućnosti pretrage i rezervisanja avio-karata, uz samo nekoliko klikova.

Da je “Fly Fly Travel“ lider na tržištu u oblasti inovacija u turizmu, govori i činjenica da u sastavu kompanije već nekoliko godina veoma uspešno posluje i Fly Fly Akademija. Ovaj moderni obrazovni centar pruža kvalitetan program i edukaciju iz oblasti turizma i avijacije. Renomirani predavači vrše obuke za kabinsko osoblje, obuku za avio-travel agenta, kao i obuke iz oblasti transporta opasnih materija. Sve obuke licencirane su od Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Srbije.

"Fly Fly Travel“ je više puta nagrađen za najbolju turističku agenciju jugoistočne Evrope, a među priznanjima ističu se: „Brand Leader Award“, „Zlatno turističko srce“, „Serbian Brend 2016“, „Business Partner“ i „Top Serbian Brands Award“. Kompanija trenutno posluje u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji i Turskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kompanija Fly Fly Travel stvara modernu budućnost

Izvor: Prva.rs, 05.Jan.2018

Odabir kompanija izvršen je na osnovu njihove prepoznatljivosti, ugleda, pouzdanosti i odgovornog načina poslovanja. U društvu renomiranih kompanija, našla se i kompanija "Fly Fly Travel“ koja je svojim snažnim poslovnim rezultatima i inovativnim rešenjima zasluženo ponela titulu Biznis heroja...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.