Ko rano rani, letuje jeftinije!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Feb.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko rano rani, letuje jeftinije!

Od 21. do 24. februara u Beogradu će se održati Međunarodni sajam turizma, a posetioce očekuju popusti na aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Međunarodni sajam turizma održaće se od 21. do 24. februara na Beogradskom sajmu i na njemu će se predstaviti oko 1.000 izlagača iz 45 zemalja, najavili su organizatori.

Turističke organizacije, agencije, turoperatori, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i druge atraktivne destinacije ponudiće posetiocima popuste na aranžmane za predstojeću turističku sezonu.

Pored Međunarodnog sajma turizma, u halama beogradskog sajma organizuje se i Međunarodni sajam vina "Beo vajn" (BEO WINE) koji će okupiti oko 140 izlagača iz Srbije i 13 iz inostranstva.

Na Sajmu vina biće promovisan vinski turizam i biće predstavljeni najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina, kao i kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom vina.

U istom terminu organizovaće se i Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA i Sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Zemlja partner 35. Međunarodnog sajma turizma je Nemačka, koja će predstaviti ponudu u oblasti kulturnog turizma, a region partner je Budva.

Na Sajmu će biti obeležen i jubilej 1.700 godina Milanskog edikta, koji se proslavlja ove godine, dokument kojim je car Konstantin i hrišćanstvo proglasio za ravnopravnu veru u Rimskom carstvu.

Cena ulaznice biće 300 dinara, a parking 200 dinara po satu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ko rano rani, letuje jeftinije!

Izvor: Dzungla.org, 17.Feb.2013

Od 21. do 24. februara u Beogradu će se održati Međunarodni sajam turizma, a posetioce očekuju popusti na aranžmane za predstojeću turističku sezonu.... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Putovanja /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.