Izvor: Blic, 14.Sep.2021, 12:56

Ko je krivac za to što su nam deca ŠKOLSKOG I PREDŠKOLSKOG uzrasta svako malo šmrcava i bolesna – RODITELJI, INSTITUCIJE ILI NEŠTO TREĆE?

Tokom letnjih meseci, naša deca su obično zdrava ko dren. Da, ponekad imaju stomačne probleme, povrede se tokom igre ili dobiju sunčanicu, ali generalno, to su sve zdravstvene tegobe koje dođu i prođu i ne šire se dalje. Međutim, kako dođe septembar i deca se vrate u kolektiv, počinje začarani krug - svako malo, nekog od mališana u razredu ili vrtićkoj grupi uhvati kijavica, procuri nosić, zaboli grlo, skače temperatura… To roditeljima predstavlja veliku brigu, jer em što je samo dete bolesno, ono često zarazi i ostale ukućane.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.