Ko će sa Pršutijade odneti džak pršute?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će sa Pršutijade odneti džak pršute?

Zlatiborska Pršutijada održaće se od 14. do 16. januara, a za najsrećnije posetioce pripremeljene su i specijalne nagrade - džak pršute, kvadratni metar slanine i deset metara kobasice.

Sajam suvomesnatih proizvoda, poznatiji kao Pršutijada, održaće se u podzlatiborskom selu Mačkatu od 14. do 16. januara, najavili su organizatori te privredno-turističke manifestacije - Skupština opštine Čajetina, Kulturno-sportski centar i Turistička organizacija Zlatibor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Na 11. pršutijadi, koja ima i prodajni karakter, učestvovaće 22 izlagača, koji će predstaviti specijalitete zlatiborskog kraja - goveđu i svinjsku pršutu, slaninu, kobasicu, stelju i pastrmu.

Tradicionalana Pršutijada, prema rečima Darka Đurovića, direktora Turističke organizacije Zlatibora, jedna je od mnogobrojnih manifestacija koju ta planina nudi turistima tokom ovogdišnje zimske sezone.

Organizatori su najavili da će pobednike ovogodišnje Pršutijade izabrati posetioci, glasačkim listićima posle degustacije, a za najsrećnije posetioce pripremeljene su i specijalne nagrade - džak pršute, kvadratni metar slanine i deset metara kobasice.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.