Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 09:03

Kirija ili stan na kredit? Svi su pričali bolje svoj krov nad glavom nego tuđi, ali sada se sve obrnulo preko noći

Ako uzmemo u obzir strahovit rast kamata na kredite u Srbiji, kao i tvrdoglavo visoke cene i kvadrata i najma stanova, svi koji su ove godine odlučili da reše svoje stambeno pitanje nalaze se pred gotovo nerešivom dilemom: Rata ili renta? "Blic Biznis" je uradio računicu, na primeru stana u novogradnji od 55 kvadrata na Novom Beogradu i rezultat nas je blago je reći, šokirao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kirija ili stan na kredit? Sada se račun obrnuo

Izvor: B92, 08.Jul.2023

Ako uzmemo u obzir strahovit rast kamata na kredite u Srbiji, kao i tvrdoglavo visoke cene i kvadrata i najma stanova, svi koji su ove godine odlučili da reše svoje stambeno pitanje nalaze se pred gotovo nerešivom dilemom: Rata ili renta?..Blic je uradio računicu, na primeru stana u novogradnji od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.