Izvor: Blic, 24.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kineskinja (22) nestala u Bajinoj Bašti, ako je prepoznajete ODMAH POZOVITE POLICIJU

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu tragaju za kineskom državljankom Zhu Xinyue (22), koja je prema poslednjim informacijama boravila na području Bajine Bašte.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala kineska državljanka

Izvor: RTS, 24.Jul.2019

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu tragaju za kineskom državljankom Džu Sinjue (1997), koja je, prema poslednjim informacijama, boravila na području Bajine Bašte.

Nastavak na RTS...

AKO STE VIDELI OVU ŽENU, ODMAH POZOVITE POLICIJU: Kineskinja (22) nestala u Bajinoj Bašti (FOTO)

Izvor: Kurir, 24.Jul.2019

Visoka je oko 160 centimetara, slabije telesne konstitucije, crnih očiju, crne ravne kose dužine ispod ramena

Nastavak na Kurir...

KINESKINJA (22) NESTALA U SRBIJI! Ukoliko je vidite, odmah POZOVITE POLICIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019

Policija u Beogradu traga za kineskom državljankom Džu Sinjue (1997), koja je prema poslednjim informacijama boravila na području Bajine Bašte...Kako se navodi u saopštenju MUP, ona je visine oko 160 centimetara, slabije telesne konstitucije, crnih očiju, crne ravne kose dužine ispod ramena...Iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nestala 22-godišnja Kineskinja, po poslednjim informacijama boravila na području Bajine Bašte

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2019

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas da policija traga za 22-godišnjom državljankom Kine Ču Sjinjue koja je po poslednjim informacijama boravila na području Bajine Bašte...Navodi se da je visoka oko 160 centimetara, slabije telesne konstitucije, crnih očiju, crne ravne kose...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.