Kemer: Raj na obali Antalijskog zaliva

Izvor: Blic, 23.Apr.2015, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kemer: Raj na obali Antalijskog zaliva

Onlajn portal za putovanja "SuperOdmor.rs" i danas je za vas pripremio specijalnu ponudu za letovanje. U pitanju je mesto Kemer u Turskoj. Usled velikog interesovanja ponuda je raporodata pa zatio već sutra potražite na sajtu novu destinaciju koja će biti ponuđena po specijalnoj ceni.

Portal za putovanja SuperOdmor za danas je pripremio popust na ponudu za Kemer. Ponuda uključuje devet ol inkluziv dana i avionski prevoz, a ukoliko kupite ovaj aranžman danas, umesto 551 evro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << možete ga platiti 499 evra po osobi. Polayak je planiran za 28. jul.

U Kemeru su spojene tri prirodne lepote: more, planina i borova šuma, što ga čini harmoničnim mestom za odmor duha i tela. Kemer je prepun restorana koji će zadovoljiti vaše gurmanske ukuse, a na raspolaganju su vam i barovi koji rade do kasno u noć, a svoje veče možete provesti i u nekoj od diskoteka.

Više informacija o putovanju možete pročitati ovde.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.