Kanađani prodaju Kinezima svež vazduh!

Izvor: Prva.rs, 16.Dec.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanađani prodaju Kinezima svež vazduh!

Mnogi su već našli svoju finansijsku šansu zbog zagađenog vazduha u Kini. Prvi na listi su sami Kinezi jer pojedini restorani u Pekingu naplaćuju po jedan juan to što udišu "filtriran vazduh".
Međutim, tu nije kraj. Od smoga u Pekingu najviše će se opariti Kanađani. Naime, oni već godinu dana izvoze čist kanadski vazduh u kanisterima u Kinu, ali u poslednjih nekoliko sedmica potražnja za njihovim izumom je skočila.
Osnivači kompanije "Vitality Air", Kinezima naplaćuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i po 42 dolara za kanister planinskog vazduha, koji su dopremili čak iz zapadne Kanade. Tako da je raspon cena za "svež kandski vazduh od 15 do 45 dolara.
Direktor kompanije u Kini Harison Vang kaže da za njihovim proizvodom vlada prava pomama.
"Poslednjih mesec dana je ludilo. Sajt radi punom parom, a zahvaljujući online prodaji, sve zalihe smo prodali gotovo odmah", izjavio je Vang.
Vang kaže da je oko 500 boca već prodato, a da će za koji dan stići nova isporuka od 700 boca svežeg vazduha.
"Imamo nove kupce, ali nude nam se i kompanije koje hoće da distribuiraju našu robu ili da budu zastupnici. Biznis cveta", rekao je direktor dodajući da će učiniti sve da zadovolji potražnju.
Kompanije je otišla i korak dalje, prodaju i oksimetre, kako bi njihovi kupci mogli da proveravaju i saturaciju.
Izvor: bktvnews.com

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.