Izvor: Blic, 20.Nov.2021, 07:01

Kakva rasprodaja alata! Kofer sa 409 delova alata na popustu 45%!

Nebrojano puta vam se desilo da imate sitan kvar u vašem domu, a niste mogli da to sredite bez pozajmiljivanja alata od vašeg komšije ili zvanjem majstora? Ako vam se to u skorije vreme dogodilo, a nikako da se rešite da postanete sam svoj majstor i kupite alat, danas možete pronaći adekvatnu opremu uz koju ćete sa lakoćom završiti sve zanataske radove oko kuće. Deli vas samo jedan klik od super akcije na kojoj možete nabaviti sve što vam je potrebno po specijalnim vikend cenama!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nedelja niskih cena! Frižider već za 13.999 dinara i još mnogo toga!

Izvor: Blic, 21.Nov.2021, 07:01

Ovakvo hladno vreme doprinosi našem raspoloženju tako što nas tera da najviše vremena provedemo u toploj kući gledajući film ili seriju. Ipak, često je dobro iskoristiti ovaj period i za obavljanje nekih poslova po našem domu. Možda ste razmišljali o opremanju stana ili kuće novim tehnološkim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.