Izvor: Blic, 30.Apr.2023, 10:47

Kako plaćati u inostranstvu? Keš ili kartica? Bolje keš, nekoliko je razloga, ovo je 5 saveta kako najbolje da prođete

Uskoro kreće sezona letnjih odmora, i kao po pravilu jedno od glavnih pitanja koje sebi postavljamo, pored odabira same destinacije, je to kako, koliko i kog novca poneti sa sobom. Da li je bolje da mi sav novac stoji na kartici, ili ipak da ponesem nešto keša? Ako već nosim keš, koju valutu? Ako neću da nosim keš, kako da izbegnem visoke provizije? Kako da se što bolje zaštitim pri korišćenju kartice?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako plaćati u inostranstvu, keš ili kartica? 5 saveta kako najbolje da prođete

Izvor: B92, 30.Apr.2023

Uskoro kreće sezona letnjih odmora, i kao po pravilu jedno od glavnih pitanja je to kako, koliko i kog novca poneti sa sobom...Čitava polemika se može sumirati i svesti na tri ose: bezbednost, troškovi i komfor...Iako je sa kešom moguće troškove svesti na minimum u stranoj državi (pogotovo u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.