Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 06:02

Kako je novčanica od jednog dolara ostavila udovca (86) u suzama: "Kada sam je ugledao u svojim rukama, znao sam da POSTOJI SUDBINA"

Piter nikada nije mogao ni da pomisli da će mu srce zaigrati toliko zbog jedne novčanice od jednog dolara. Međutim, to nije bila bilo koja novčanica. To je bila jedinstvena na celom svetu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Neka te ANĐELI ČUVAJU" POSLEDNJI POZDRAV KIJE KOCKAR! Oglasili se i zadrugari! Tuga! OPRAŠTAJU se od NJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020

Slama srce!..Pobednica prve sezone "Zadruge" i pevačica Kristina Kija Kockar potresla je javnost svojom objavom na Instagram profilu...Ona je prva uputila poslednji pozdrav preminuloj Makedonki Jeleni Filipovikj...Za njom su se nadovezali i ostali zadrugari, koji su se potresnim porukama oprostili od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.