Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 21:17

Kako je majka devojčice iz "Ribnikara" doživela tragični 3. maj? Samo što je ostvila dete u školu čula je UŽASNE VESTI, blokirala je ulicu i utrčala u skolu

Dr Olivera M. Ćirković specijalista pedijatrije i psihoterapeut, gostujući danas u emisiji Bebe Dragić na "Blic" tv (MTS kanal 115) istakla je da je tog jutra svojoj ćerki dala posebne instrukcije, što inače nikada nije radila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"EVO VAM KLJUČ, RADITE S AUTOM ŠTA HOĆETE" Majka devojčice iz "Ribnikara" blokirala Njegoševu samo da se dokopa svog deteta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Samo što je ostavila dete u školu čula je užasne vesti..Dr Olivera M. Ćirković specijalista pedijatrije i psihoterapeut, gostujući danas u emisiji Bebe Dragić na "Blic" TV (MTS kanal 115) istakla je da je tog jutra svojoj ćerki dala posebne instrukcije, što inače nikada nije radila...Majka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.