Izvor: Blic, 25.Nov.2020, 15:05

Kako je digitalizacija spasila hiljade malih preduzeća i koje branše su IMUNE NA KRIZU?

Kompanije koje su se najbolje snašle na tržištu tokom krize izazvane pandemijom jesu upravo one koje su odlučile da se digitalizuju, a to su, osim IT industrije, na koju fizičko odsustvo kontakta nije uticalo u velikoj meri, firme koje su odlučile da svoju robu i usluge prodaju onlajn, a poseban "bum" doživela je dostava.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DIGITALIZACIJA JE POMOGLA NEKIM BRANŠAMA U SRBIJI DA PROCVETAJU U DOBA KORONE: Jedna od njih se posebno izdvojila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020

Kompanije koje su se najbolje snašle na tržištu tokom krize izazvane pandemijom jesu upravo one koje su odlučile da se digitalizuju..Pored IT industrije, na koju fizičko odsustvo kontakta nije uticalo u velikoj meri, tu su i firme koje su odlučile da svoju robu i usluge prodaju onlajn, a poseban...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.