Izvor: Blic, 01.Avg.2023, 09:58

Kada će cena kvadrata u rikverc: Prodaja je ove godine pala za 20 odsto, a struka sada ima lepe vesti, ali ne za sve

Cene stanova konačno su malo prikočile, pa je nakon dvogodišnjeg, izrazito dinamičnog rasta, došlo do stabilizacije i smirivanja na tržištu. Ovo potvrđuju zvanični podaci ali i stručnjaci koji tvrde da je u poslednje vreme i prodaja drastično usporila. Sve to otvara samo jedno pitanje, da li nam sledi preokret u trendu i kada će konačno cene kvadrata dole. Odgovor struke na žalost neće obradovati sve.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Preokret: "Cene kvadrata nastavljaju da rastu"

Izvor: B92, 01.Avg.2023

Cene stanova konačno su malo prikočile, pa je nakon dvogodišnjeg, izrazito dinamičnog rasta, došlo do stabilizacije i smirivanja na tržištu. Ovo potvrđuju zvanični podaci ali i stručnjaci koji tvrde da je u poslednje vreme i prodaja drastično usporila. Sve to otvara samo jedno pitanje, da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.