Izvor: Blic, 18.Avg.2023, 09:35

"Kad čujemo reči 'IMAMO SRCE', onda kreće trka s vremenom!" Urađena peta transplantacija ove godine: Goran i Marko dobili su novu šansu za život (FOTO)

Posle dužeg vremena, u Centru za transplantaciju srca, u isto vreme, nalaze se dvojica pacijenata. Marko je dobio novo srce pre tri nedelje i uskoro će kući. A Goran pre nekoliko dana. Prvi put i više transplantacija srca nego u prethodne četiri godine. Od početka ove godine - pet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽIVOT JE ČUDO: Gorana oživeli više puta dok je momak (23) umirao u zgradi pored! Odluka koja ga je spasila ostavlja bez reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023

Veliki poduhvat, prvenstveno za pacijente, ali i motivacija za sve nas..Goran Račić je nekoliko puta reanimiran u Banjaluci. ..Klinički je bio mrtav, svaki put uspeli su da ga vrate u život...Prebacuju ga u Beograd. Ulazi na Kliniku za kardiohirurgiju i pada mrtav...Bukvalno...Srce je stalo...Kreće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.