Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 22:41

KRVAVI OBRAČUN U ZEMUNU Mladiću zaboli nož u srce, drugi ima opekotine od baklji

Juce oko 14:00 časova prijavljena je tuča više osoba u ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu. Na lice mesta odmah su upućene policijske patrole. Na licu mesta zatečen je N.M. (21) sa opekotinom od baklje na vratu i ruci. On je izjavio da su njega i njegovog druga N.K. (21) bakljama napala dva mlađa muškarca, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva tuča u Zemunu: Mladiću zaboli nož u srce, drugi opečen bakljom

Izvor: B92, 24.Maj.2023

U Ulici Jovana Stojsavljevića u Zemunu u utorak, oko 14 sati je došlo do tuče više osoba. Sumnja se da je u pitanju tuča navijača...Tom prilikom su neki od učesnika tuče upalili baklju, a jedna, za sad, nepoznata osoba je izvadila nož i D. N. (18) ubola u predelu srca. Drugi povređeni ima opekotine...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.