Izvor: Blic, 10.Okt.2023, 18:48

KRVAVE OPERACIJE SE NASTAVLJAJU Spasioci u Pojasu Gaze izvukli tela poginulih, među njima i devojčica (4), ubijena dva visoka zvaničnika Hamasa! (FOTO/VIDEO)

Posle tri dana krvavih operacija u Pojasu Gaze i sukoba između Izraela i Palestine, broj mrtvih prešao je 1.200. Saopšteno je da je u sukobima ubijeno više od 900 Izraelaca, a u napadima militantne grupe Hamas povređeno više od 2.600. Sa druge strane, palestinske vlasti saopštile su da je usled napada izraelskih snaga na Pojas Gaze ubijeno najmanje 687 Palestinaca, a povređeno 3.726.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PETI DAN KRVAVIH OPERACIJA Raste broj žrtava u Izraelu, pogođena kuća oca komandanta Hamasa

Izvor: Blic, 11.Okt.2023, 07:08

Sukob između palestinske militantne grupe Hamas i Izraela ulazi u peti dan. Više od 1.800 Izraelaca i Palestinaca, među kojima je najmanje 140 dece, ubijeno je, dok je više od 4.000 ranjeno.

Nastavak na Blic...

Hamas gađao Tel Aviv; Napadnut aerodrom VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2023

Tel Aviv i okolna mesta, gradovi u centralnom i južnom delu Izraela danas po podne su bili pod raketnim napadima palestinske militantne grupe Hamas...Izraelske bezbednosne snage i teroristi razmenili su jaku vatru u blizini pograničnog grada Zikim, pri čemu je ubijeno nekoliko pripadnika Hamasa...Stanovnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.