Izvor: Blic, 02.Maj.2023, 14:41

"KRV JE PRSKALA PO ZIDOVIMA, BILO JE JEZIVO" Nišlijka optužena za pokušaj ubistva u hotelu: "Izašla je iz sobe i tražila kuhinjski nož"

Nišlijka A.N. (30), koja je izbola muškarca D.R. (43) pa pokušala da to predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja, optužena je da je počinila pokušaj teškog ubistva, saznaje “Blic”. Slučaj koji je šokirao Niš dogodio se 2.novembra prošle godine u jednom niškom hotelu oko jedan čas iza ponoći. Optužnicom Višeg javnog tužilaštva A.N. se tereti da je D.R. pokušala da liši života “na svirep ili podmukao način”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRV JE PRSKALA PO ZIDOVIMA! Dramatične scene u hotelu u Nišu - na recepciji "fino" zatražila kuhinjski nož, pa izbola čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023

U Višem javnom tužilaštvu je potvrđeno da je istraga protiv A.N. okončana podizanjem optužnice...Nišlijka A.N. (30), koja je izbola muškarca D.R. (43) pa pokušala da to predstavi kao nužnu odbranu prilikom pokušaja silovanja, optužena je da je počinila pokušaj teškog ubistva. Slučaj koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.