Izvor: Blic, 16.Maj.2023, 14:05

KRŠ I LOM NA SVE STRANE Studenti iz Srbije i Hrvatske demolirali hotel na Ohridu: "BILI SU AGRESIVNI" (VIDEO)

"Jako smo iznenađeni. Mi imamo velike grupe studenata koji dolaze na druženja ovde. Nikad nije bilo problema do sad", reči su menadžera hotela u Ohridu, objekta koji su ruinirali studenti poreklom iz Hrvatske, a koji su zajedno sa kolegama iz Srbije odseli z istom turističkog objekta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi i Hrvati napravili žurku pa demolirali hotel VIDEO

Izvor: B92, 16.Maj.2023

Studenti Kineziološkog fakulteta iz Zagreba zajedno sa kolegama iz Srbije demolirali su hotel u Ohridu...Studenti Kineziološkog fakulteta u Zagrebu prošle nedelje su za vreme boravka u Severnoj Makedoniji zajedno sa kolegama iz Srbije uništili deo hotela u Ohridu, koji je nakon njih ličio na ruševinu...Društvenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.