Izvor: Blic, 28.Avg.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIZA SE ŠIRI I NA ŠVAJCARSKU EKONOMIJU Privrednici upalili alarm

Globalno ekonomsko usporavanje, koje je zemlje poput Nemačke približilo recesiji, širi se i na Švajcarsku koja je ranije bila otporna, pokazali su podaci švajcarskih inženjerskih kompanija. Ovaj sektor je danas izvestio o oštrom padu narudžbina, prihoda i izvoza tokom prvog polugodišta, jer je tražnja na ključnim tržištima pala, dok se trgovinski rat između SAD i Kine intenzivirao.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Švajcarcima frka, inženjeri UPALILI ALARM

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019

Globalno ekonomsko usporavanje i trgovinski rat SAD i Kine, i snažne privrede poput Nemačke približilo je recesiji, a širi se i na Švajcarsku koja je ranije važila za otpornu...Foto: MONDO..Podaci švajcarskih inženjerskih kompanija pokazuju da ovaj sektor trpi oštar pad narudžbina, prihoda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.