Izvor: Blic, 16.Maj.2021, 22:44

KRISTINU JE POSLALA STANIJA? Nakon preljube u rijalitiju, oglasila se Kristijanova kuma: "Ne podržavam to što radi, ne misli na porodicu"

Kristijan Golubović danima je u žiži medijske pažnje zbog javne preljube koju je počinio u rijalitiju "Zadruga" sa Kristinom Spalević. Tim povodom za medije se oglasila njegova kuma Olivera Marković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVE JE NAMEŠTENO?! Veza Kristijana i Kristine je DOGOVORENA?! Isplivale ŠOK tvrdnje, ONA je poslala u rijaliti?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 18:13

Kuma unela sumnju..Kristijan Golubović počinio je javnu prevaru u rijalitiju "Zadruga", kada je suprugu Ivanu, zamenio pevačicom Kristinom Spalević...Nakon što je ozvaničio vezu sa ljubavnicom, oglasila se njegova kuma Olivera Marković i priznala šta misli o Kristijanovoj ljubavnici...Ceo intervju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.