Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 14:09

KRIMINALNA HOBOTNICA DINASTIJE BUHA Vođe klanova i svedoke saradnike zamenili problematični naslednici: Sada je Nikola Buha u bekstvu, policija raspisala potragu

Nikola Buha iz Surčina, čije ime odjekuje u javnosti nakon sumnje da je početkom marta izvršio brutalni napad na muškarca B.D. (35), više od dve nedelje uspešno se krije od policije. Ovaj slučaj samo je još jedan u nizu koje se povezuje sa porodicom Buha, čije prezime je već godinama unazad povezano sa kriminalom. Nikola Buha nije stranac u svetu kriminala - on je naslednik porodičnog prezimena koje je decenijama povezano s nezakonitim delovanjem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.