Izvor: Blic, 21.Sep.2021, 06:57

KREĆE ISPLATA DRŽAVNE POMOĆ Sutra po 5.900 dinara stiže na račune šest grupa građana, a onda sledi podrška i ostalima

Država će sutra uplatiti po oko 5.900 dinara pomoći na račune šest grupa građana. U pitanju je 50 evra u dinarskoj protivrednosti, a na spisku će biti svi penzioneri, te korisnici prava na privremenu naknadu: invalidi rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti kao i deca invalidi i korisnici privremene naknade kod PIO fonda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIŽE NOVA NOVČANA POMOĆ: Isplata kreće već sutra - proverite svoje račune

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021

Država će sutra uplatiti po oko 5.900 dinara pomoći na račune šest grupa građana...U pitanju je 50 evra u dinarskoj protivrednosti, a na spisku će biti svi penzioneri, te korisnici prava na privremenu naknadu: invalidi rada druge i treće kategorije invalidnosti, odnosno preostale radne sposobnosti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Sutra kreće isplata državne pomoći za šest grupa građana

Izvor: Kamatica.com, 21.Sep.2021

Država će sutra uplatiti po oko 5.900 dinara pomoći na račune šest grupa građana..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.