Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 07:14

KOLIKO VEROVATI DEČAKU UBICI? Četiri protivrečnosti u njegovom iskaz koje ostavljaju dilemu: Da li se ISKRENO KAJE ili je u pitanju nešto drugo?

Dečak ubica, koji je 3. maja ove godine u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devetoro svojih drugova i čuvara škole, dao je u utorak iskaz koji se, prema onome što je preneto, skoro dijametralno razlikuje od svega što je pričao istražiteljima neposredno posle zločina. Što je najzanimljivije, iskaz se ne razlikuje toliko u činjenicama - manje ili više bitnim detaljima vezanim za masakr, već u suštinskom odnosu ubice prema onome što je počinio. Ovaj nesvakidašnji obrt koji se dogodio za samo dva i po meseca, nameće logično pitanje - koliko treba verovati njegovim rečima?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.