Izvor: Blic, 05.Avg.2020, 17:13

KOLIKO ĆE IZNOSITI MINIMALAC SLEDEĆE GODINE Sindikati i poslodavci izneli stavove, rok za dogovor polovina septembra

Pregovori socijalnih partnera o visini minimalne cene rada u sledećoj godini mogli bi da počnu polovinom meseca, kažu za Tanjug predstavnici sindikata. Oni ostaju pri stavu da treba izjednačiti minimalnu cenu rada sa minimalnom potrošačkom korpom, dok je svega 15 odsto poslodavaca, koji su učestvovali u istraživanju Unije poslodavaca Srbije, spremno da prihvati povećanje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sindikati za povećanje, poslodavci ni da čuju: Koliko će iznositi MINIMALAC naredne godine?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2020

Istraživanje pokazalo je da se čak 85 odsto privrednika protivi povećanju minimalne cene rada..Predstavnici sindikata izjavili su da bi pregovori socijalnih partnera o visini minimalne cene rada u sledećoj godini mogli da počnu polovinom meseca...Oni ostaju pri stavu da treba izjednačiti minimalnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.