Izvor: Blic, 22.Apr.2023, 10:12

KOLAPS U DOMOVIMA ZDRAVLJA: "Dolaze nam malaksali, iscrpljeni, anemični, opšti je haos, a NIJE VIRUS"

Malaksalost, glavobolja, bezvoljnost, ovo su tri sigurna znaka da vas muči takozvani prolećni umor koji se javlja skoro kod svih meteoropata. Vremenske prilike i oscilacije, toplo-hladno utiču na kardiovaskularni sistem, ali i na raspoloženje kod pojedinih ljudi, te stručnjaci savetuju da se više krećete, zdravije hranite i vodite računa o tome da više spavate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GRAĐANI, OPREZ: Pacijenti OPSELI DOMOVE ZDRAVLJA širom Srbije, opšti je haos! Doktor otkrio o čemu je reč - nisu virusi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023

Malaksalost, glavobolja, bezvoljnost, ovo su tri sigurna znaka da vas muči takozvani prolećni umor koji se javlja skoro kod svih meteoropata...Vremenske prilike i oscilacije, toplo-hladno utiču na kardiovaskularni sistem, ali i na raspoloženje kod pojedinih ljudi, te stručnjaci savetuju da se više...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.