Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 09:04

Ubistvo posle porodične svađe u Sarajevu, uhapšene tri osobe

U sarajevskom naselju Ahatovići sinoć je, pola sata pre ponoći, ubijen muškarac i ranjena žena. Došlo je do tuče između više osoba. Muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči, saznaje Kliks. Uhapšene su tri osobe.
Predstavnik policije Kantona Sarajevo izjavio je za portal Kliks da je policija dobila dojavu da je u sarajevskom naselju Ahatovići došlo do tuče između više osoba.
Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je po dolasku na mesto događaja konstatovala da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je jedna osoba lakše povređena, takođe nožem.
Muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči, saznaje Kliks.
Prema nezvaničnim informacijama, u naselju je došlo do porodične svađe, nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.
U dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do guranja, a ubijeni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da razdvoji osobe koje su se tukle.
Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu da bi mu pomogla.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PORODIČNA SVAĐA ZAVRŠILA KOBNO Muškarac pokušao da spreči tuču, dobio SMRTONOSNI UBOD NOŽEM

Izvor: Blic, 13.Avg.2020

U sarajevskom naselju Ahatovići sinoć pola sata pre ponoći se desilo ubistvo i ranjavanje, zbog čega su uhapšene tri osobe, potvrđeno je za Avaz iz MUP Kantona Sarajevo.

Nastavak na Blic...

Sarajlija nastradao na pragu razvađajući komšije?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2020

SARAJEVO - Midhat Čardaković (45) ubijen je nožem u srijedu naveče kod svoje kuće u sarajevskom naselju Ahatovići, a njegova 36-godišnja supruga Enisa je povrijeđena tokom sukoba komšija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.