Izvor: Blic, 21.Jan.2024, 17:03

"KO JE ZA BOCKU?" Veliki skandal u Domu zdravlja u Nišu: Starleta se SNIMALA POLUGOLA MEĐU KARTONIMA PACIJENATA (FOTO)

Pomoćnica direktora Doma zdravlja u Nišu Danijela Nešić najavila je danas da će ta zdravstvena ustanova preduzeti zakonski predviđene mere protiv pacijentkinje Katarine Đ. zbog provokativnih i uvredljivih fotografija i video zapisa koja je napravila u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina”.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal u Domu zdravlja u Nišu: Pacijentkinja se polugola slikala i snimala, reagovali nadležni

Izvor: B92, 21.Jan.2024

U Domu zdravlja u Nišu došlo je do velikog skandala kada je pacijentkinja K.Đ. napravila provokativne i uvredljive fotografije i video zapise u vreme pauze u jednoj od intervencija službe opšte medicine, kao i u kartoteci zdravstvene ambulante “Donja Vrežina"...Pomoćnica direktora Doma zdravlja...

Nastavak na B92...

"Ko je za bocku?": Starleta se snimala polugola među kartonima pacijenata - niški Dom zdravlja odmah pokreće postupak!

Izvor: 24sedam.rs, 21.Jan.2024

Na jednom od snimaka, koja je starleta napravila, vidi se kako jednom rukom drži špric, a drugom otvara iglu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.