Izvor: Blic, 01.Mar.2024, 23:26

"KASANDRA" SPREČAVA NOVI RAT U BIH? Šok tvrdnje medija u SAD: Stejt department tražio da se popularna serija ponovo emituje u Republici Srpskoj, a ovo je razlog!

Kada je u oktobru 1992. godine televizija RCTV iz Venecuele premijerno emitovala sapunicu "Kasandra", uspeh je bio trenutan i planetaran. Serija je 1997. godine stigla i do Bosne i Hercegovine, u kojoj rat tek što se bio završio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zatraženo PONOVNO EMITOVANJE "Kasandre" u RS - Sve kako ne bi izbio NOVI RAT u Bosni i Hercegovini

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 12:44

Svi su bili oduševljeni serijom, pa su bili zabrinuti da li će Srbi moći da nastave gledanje svoje omiljene telenovele...Kada je u oktobru 1992. godine televizija RCTV iz Venecuele premijerno emitovala sapunicu "Kasandra", uspeh je bio trenutan i planetaran. Serija je 1997. godine stigla i do Bosne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.