Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 11:47

KAO DA GORI SAM PAKAO Najužasniji snimak požara u Kineskom tržnom centru: OBLAK DIMA PREKRIVA NOVI BEOGRAD, vatrogasci se i dalje bore sa vatrom, apel da se nose maske (FOTO, VIDEO)

Požar u Kineskom tržnom centru izbio je rano jutros, ali se tokom pre podneva sve više razbuktavao i širio, a odjekivale su i eksplozije! Ogroman broj vatrogasaca, njih 76, pokušava da obuzda vatru, svakog momenta pristižu nove, dodatne ekipe. U gašenje vatre prvo je poslat jedan, a zatim još dva helikoptera, i zahvaljujući upravo njima, vatra je sada stavljena pod kontrolu, ali požar nije ugašen. Helikopteri su se povukli oko 10.30 sati, ali veliki broj vatrogasaca je i dalje na terenu i ostaće tamo da dežuraju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gori pijaca u Sarajevu (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2024

SARAJEVO - Na pijaci Heco u Sarajevu jutros je došlo do požara u jednoj od magacinskih prostorija. Pravovremenom reakcijom vatrogasaca požar je brzo lokalizovan, no ogromne količine tamnog dima uznemirile su građane.

Nastavak na Nezavisne Novine...

VATRA JE TOLIKA, VIDI SE SA ULAZA U NASELJE! Detalji ogromnog požara u banji kod Sombora, stigao prvi snimak: Vatrogasci se bore sa plamenom, pacijenti hitno evakuisani (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jan.2024

Veliki požar izbio je večeras oko 19.30 časova u banji u Bezdanu kod Sombora, a vatra je tolika da se vidi skroz na ulazu u naselje, saznaje "Blic". U plamenu je krovna konstrukcija i objekat iznad termalnih bazena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.