Izvor: Blic, 06.Mar.2024, 23:12

KAMIONDŽIJA U REZERVOAR SAKRIO 42 KG DROGE Carinici na Preševu na skeneru primetili da je prostor za gorivo čudan, pa otkrili "plen" (VIDEO)

Carinski službenici su 6. marta 2024. godine na graničnom prelaza Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja preko 42 kilograma sintetičke droge skrivene u rezervoaru jednog kamiona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na prelazu Preševo zaplenjeno više od 40 kilograma droge

Izvor: JužneVesti.com, 06.Mar.2024

Više od 40 kilograma amfetamina i ekstazija pronašli su carinici na Graničnom prelazu Preševo, u rezervoaru kamiona koji je iz Grčke išao ka Belgiji, navode iz Uprave Carina...63 paketa MDMA i amfetamina u formi praškaste materije, ukupne težine 42 kilograma i 337 grama, pronađena su u rezervoaru...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.