Izvor: Blic, 11.Jun.2023, 10:42

KAKO SU DECA PREŽIVELA 40 DANA SAMA U DŽUNGLI Najveća junakinja priče je ova devojčica: Ona je spasla bebu Kristinu i druge mališane (FOTO, VIDEO)

Četvoro mališana, koji su pronađeni živi na jugu Kolumbije, pet nedelja nakon što je avion kojim su putovali srušio u gustoj džungli, nalaze se u bolnici u Bogoti i u stabilnom su stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ONA IH JE ODRŽAVALA U ŽIVOTU! Otkriveno kako su deca uspela da prežive 40 dana u strahotama DŽUNGLE, jedna stvar bila je PRESUDNA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023

Deca su izmučena, ali srećna, kažu njihovi rođaci koji ne mogu da opišu sreću što su mališani pronađeni nakon više od 40 dana...Četvoro mališana, koji su pronađeni živi na jugu Kolumbije, pet nedelja nakon što je avion kojim su putovali srušio u gustoj džungli, nalaze se u bolnici u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.