Izvor: Blic, 27.Sep.2021, 06:57

"KAKO SAM SAZNALA DA BELIVUK STOJI IZA UBISTVA MOG DETETA" Ispovest majke žrtve klana Velje Nevolje: "Bojim se da Goranovom ubici nikad neću pogledati u oči"

Goran Mihajlović (22) nestao je 1. aprila 2019. O njemu se ništa nije znalo do pre nekoliko dana kada je tužilaštvo za organizovani krminal, u saradnji sa pripadnicima MUP Srbije i Bezbednosno-informativnom agencijom prikupilo dokaze za osnovanu sumnju da su Mihajlovića namamili i ubili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEDNA GREŠKA ODVELA POLICIJU DO KLANA VELJE NEVOLJE Do kraja ove nedelje proširenje istrage za još dva ubistva

Izvor: Blic, 27.Sep.2021

Za ubistva Gorana Mihajlovića (22) i Nikole Mitića (33), čiji je nestanak prijavljen, kako smo nezvanično saznali, do kraja ove nedelje biće proširena istraga protiv Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegove kriminalne grupe. Tužilaštvo za organizovani kriminal u saradnji sa pripadnicima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.