Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 13:33

KAKO JE ŽIVETI U SRBIJI POD NIKABOM Zilha iz Pazara pokrivena je od glave do pete, ali VODI TRI BIZNISA, a čak je fitnes instruktorka!

Zilha Trtovac Smakić, je kao i sve druge žene, samo što je kao studentkinja odlučila da nosi nikab. Tkanina kojom žene islamske veroispovesti često pokrivaju svoje lice nije je, kako su mnogi mislili, sprečila na putu ka uspehu. Ona danas, iako pokrivena od glave do pete, vodi tri svoja biznisa i izuzetno je popularna na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PAZARKA ZILHA ODABRALA ŽIVOT POD NIKABOM JOŠ KAO STUDENTKINJA: Danas uspešno vodi 3 biznisa, plus je i fitnes instruktorka

Izvor: Kurir, 20.Feb.2024

Hidžab nije prepreka, poručuje ženama koje osećaju potrebu da ispoštuju i veru i tradiciju. Jedina u svojoj porodici nosi nikab

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.