Izvor: Blic, 25.Feb.2021, 09:54

"KAKO JE UOPŠTE ŽIV?" Kraljevčanin rekorder! Vozio sa 5,5 promila alkohola u krvi, a stručnjaci kažu da je osoba sa "4 promila u predkomatoznom stanju"

Saobraćajna policija iz Kraljeva preksinoć je zaustavila je vozača koji je, kako je pokazao alko-test, u krvi imao neverovatnih 5,5 promila alkohola! Kako je uopšte moguće da je neko živ sa toliko alkohola u krvi, a kamoli da upravlja vozilom i razgovara sa policajcima?!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVI SE PITAJU KAKO JE OSTAO ŽIV: Kraljevčanin vozio sa 5,5 promila alkohola u krvi, onaj ko ima 4,5 je KLINIČKI MRTAV

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021

Saobraćajna policija iz Kraljeva preksinoć je zaustavila je vozača koji je, kako je pokazao alko-test, u krvi imao neverovatnih 5,5 promila alkohola!..Kako je uopšte moguće da je neko živ sa toliko alkohola u krvi, a kamoli da upravlja vozilom i razgovara sa policajcima?!..Kako se saznaje, ovaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.