Izvor: Blic, 04.Jul.2020, 20:24

KAKO JE EKSPLODIRAO SANDUK USRED SAHRANE? Policija vrši istragu, porodice ćute, a ceo slučaj je veoma MISTERIOZAN

Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti pod kojima je u četvrtak na pravoslavnom groblju u Bečeju, eksplodirao suvi led u plastičnim flašama stavljen u mrtvački sanduk pored tela pokojne D. G. (72), koja je tog dana trebalo da bude sahranjena. Delovi sanduka su se razleteli na sve strane kapele i lakše povredili D. A. (71) iz Žablja, rođaku pokojnice.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKO JE EKSPLODIRAO SANDUK NA SAHRANI? Policija obavlja istragu, porodice ćute, ceo slučaj pod velom MISTERIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020

O nemilom događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a kako se saznaje, prikupljaju se svi dokazi kako bi se utvrdilo da li eventualno ima elemenata krivičnog dela i, ako ima, ko je odgovoran...Policija i dalje utvrđuje sve okolnosti pod kojima je u četvrtak na pravoslavnom groblju u Bečeju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.