Izvor: Blic, 28.Okt.2023, 07:11

"KAKO DA KAŽEMO DECI DA SU OSTALA BEZ RODITELJA?!" Potresna ispovest dede Dejana čije je ubistvo naručila CRNA UDOVICA: "Detinjstvo četvoro dece je uništeno"

"Odgajao sam ga, pružio mu sve što je trebalo, a oni su ga ubili i zapalili. Mog voljenog Dejana više nema i ništa ga ne može vratiti. Ne znam samo kako će deci reći da im je majka ubila oca. Detinjstvo četvoro dece je uništeno", reči su dede Dejana Paunovića koji je preminuo 5. avgusta u zapaljenom automobilu, u navodnoj saobraćajnoj nesreći. Nakon više od dva meseca, njegova žena Slađana uhapšena je i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.