Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 13:44

"KAKAV TI JE OVO ALAT, TUP, NEĆE DA REŽE" Metalostrugar ispričao kako je Džonić tražio da mu nareže navoj za prigušivač, pištolj kojim su ubijeni Đokići donet u sudnicu i rasklopljen

Pištolj marke "bereta 34" kojim je 27. septembra 2021. godine ubijena tročlana porodica Đokić, na današnjem nastavku suđenja Goranu Džoniću (59), optuženom za teško ubistvo, na zahtev tužilaštva donet je u sudnicu i rasklopljen u toku saslušanja svedoka. Metalostrugar Goran Arizanović iz Moravca, od koga je prema optužnici Džonić zatražio pomoć prilikom narezivanja navoja za prigušivač , izjavio je da navoj na “bereti” liči na onaj koji je on napravio Džoniću. On je rekao da u tom trenutku nije znao za šta će mu koristiti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.