Izvor: Blic, 09.Sep.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAJT MI JE VELIKA LJUBAV" Gru je bio ljubitelj ekstremnih sportova, a tu strast je preneo i na sinove

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Gru je bio veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a kajt je vozio godinama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"SRCE JE SLOMLJENO..." Poznati se opraštaju od Grua porukama koje RAZARAJU DUŠU

Izvor: Blic, 09.Sep.2019

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Veliki broj poznatih oglasio se povodom ove tragične vesti.

Nastavak na Blic...

Gru: Kako se društvene mreže opraštaju od velikana srpskog hip hopa

Izvor: Danas, 09.Sep.2019

mypeople.in.rsSkrinšot iz intervjua datog novinaru portala My People Ivanu Ristiću Popularni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak, 9. septembra na Dunavu u Zemun, vozeći kajt. Gru, koji je bio ljubitelj ekstremnih sportova, tokom vožnje kajta upao je u vodu. Iz reke su prijatelji izvukli...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.