Izvor: Blic, 11.Feb.2024, 21:58

"KADA SAM ČUO ZA NESTANAK, SLUTIO SAM NA NAJGORE" Ispovest oca Nusretovog ubice: "Osećam se poniženo, ali uradio sam jedno što sam mogao"

U jeku tragičnog događaja koji se odigrao na Pešteru, oglasio se Selim Zečević-Ahmetovićem, otac Seada, glavnog osumnjičenog za ubistvo dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ODGOJIO SAM GA DA BUDE POŠTEN" Oglasio se otac glavnog osumnjičenog za ubistvo Tutinca: "Kad sam saznao za nestanak, slutio sam najgore"

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024

Otac glavnog osumnjičenog nije krio bol i razočaranje u svog sina...Otac glavnog osumnjičenog za ubistvo mladića (28) na Pešteru slomljen nakon ubistva za koje je osumnjičen njegov sin!..U seni tragičnog događaja koji je potresao Sandžak, lokalni novinari su razgovarali sa ocem glavnog osumnjičenog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.